Nieuws

Kazoo treedt op met Drumband St. Severinus in Grathem

Op zaterdag 6 april 2024 zullen de ca. veertig dames van Kazoo weer met de leden van Drumband St. Severinus op de planken staan in de Nassaurie in Grathem. Vanaf 19.30u zullen zij voor hun publiek eigen en gezamenlijke stukken met veel enthousiasme ten gehore brengen. De toegang is gratis! 

Kazoo zingt Sting

Op zaterdag 28 oktober 2023 zullen de ca. veertig dames van Kazoo, onder de bezielende leiding van dirigent Pieter Steenvoorden, de prachtige muziek van Sting op geheel eigen wijze ten gehore brengen tijdens het themaconcert ‘Every breath you take’ in De Bombardon te Heythuysen. Dat doen ze niet alleen. Het koor wordt bijgestaan door een grote live band en de solisten Renée Steenvoorden en Robbert Suilen.
 
‘Fragile’, ‘Every breath you take’, ‘Englishman in New York’, ‘Fields of Gold’,  dit zijn maar enkele van de vele songs die worden uitgevoerd, waarbij de presentatie in handen is van Henk Schroen. Een absolute aanrader voor iedereen die van de muziek van Sting en The Police houdt.
 
Op 1 september gaat de kaartverkoop van start bij Coffee & Toffee in Heythuysen (Kloosterstraat 5a). Voor de snelle beslissers zijn er een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar voor € 15,00 i.p.v. de vastgestelde prijs van € 17,50.
Wees er snel bij, want op = op.

Bent u niet in de gelegenheid om naar Coffee & Toffee toe te gaan om uw tickets te kopen, stuur dan een e-mail naar [email protected]
 

Noteer zaterdag 28 oktober alvast in uw agenda en laat u een avond lang meevoeren in de muzikale wereld van Sting en Zanggroep Kazoo! 

Beleef de mystieke wereld van het Triskelion

Harmonie L‘Union en Zanggroep Kazoo nemen u mee op een reis door de mystieke wereld van het
Triskelion. Dit teken wordt in veel culturen gebruikt om een drie-eenheid aan te geven: aarde, zon en
maan, maar ook vader, zoon en heilige geest, verleden, heden en toekomst, aarde, water en lucht,
en geboorte, leven en dood. Beleef de magie van het Triskelion in een afwisselend programma van instrumentale en vocale muziek en laat u meevoeren door de Keltische, Griekse maar ook hedendaagse cultuur!

Zaterdag 13 mei, 20.00 uur, De Bombardon Heythuysen. Entree: € 15,-.
Tickets: www.l-event.nl/event/triskelion of bij Coffee&Toffee

Onze dirigent Pieter Steenvoorden is te gast in Radio1L programma Blaaskracht

Onze dirigent Pieter Steenvoorden is zondagavond 26 februari 2023 te gast bij Rob Mennen om 18:00 uur in het radioprogramma Blaaskracht op L1Radio

Rob praat met Pieter onder meer over zijn koordirigentschap en zijn werken in het (muziek)onderwijs. En uiteraard gaat het over zijn muzikale voorkeuren. Rob Mennen is een kijkje komen nemen tijdens een van onze repetities en heeft wat geluidsfragmenten opgenomen. Ook wordt een van onze mooiste songs (vinden we zelf) uitgezonden! Luisteren dus!

 
Het radioprogramma Blaaskracht op L1 Radio met wekelijks een gast uit de muziekwereld, gevolgd door het wekelijkse Blaaskracht Concert, met harmonieën, fanfares en koren. 

Rob Mennen komt 1 Oktober 'op verzeuk op bezeuk' bij Zanggroep Kazoo!

Dat levert gegarandeerd een verrassende en vermakelijke avond vol muziek op, waarbij Rob ervoor zorgt dat u Kazoo ook van een andere kant leert kennen. 

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties. Hij heeft zijn eigen programma op L1 waarbij muzikale gasten 'op verzeuk op bezeuk' komen in zijn tuin. Later ging hij zelf 'op bezeuk' bij diverse Limburgse muziekgezelschappen. Nu komt hij voor het eerst ‘op bezeuk’ bij een koor en natuurlijk is dat dan bij Zanggroep Kazoo!


Themaconcert met harmonie L'Union

Op zaterdag 9 April treden wij eíndelijk weer op met de harmonie. Pas op, want deze voorstelling dreigt opnieuw verrassend en vernieuwend te worden! We dagen u uit om te komen kijken :-) 20u De Bombardon.
Kaartverkoop bij Spoormakers interieur en Coffee & Toffee


Kerstconcert online 2021

In 2021 is het ons ondanks nieuwe corona-maatregelen gelukt om een kerstconcert op te nemen
voor de zorginstellingen en ouderenverenigingen in de wijde omgeving.
Zo beleefden zij toch een muzikaal kerstconcert in december!
Dit is nu voor iedereen te bekijken via deze link:
https://youtu.be/8Uj_HbJmGkM

Digitaal mini-concert zomer 2021

Om ons 25 jarig jubileum te vieren en de rare corona-periode zonder optredens enz af te sluiten, hebben wij een digitaal mini-concert gemaakt!
Bekijk het hier:  

 https://youtu.be/Y2Xu3YqJi6A 

Dit is ons jubileumcadeautje aan ons publiek. Enjoy!